Houthaard Kalmthout

AMA Haarden is dé specialist in houthaarden in regio Kalmthout. Gaat er voor jou niets boven het knetterende geluid van het haardvuur, de heerlijke geur van smeulend hout en de beleving van een gezellig vuurtje stoken?
Een houthaard vervult al je wensen.

Amahaarden hout liftdeur metalfire ultime c mf 1300 50 whe 1 S non room air
.

Inbouw houthaard

In geval van grote verbouwingswerken of bij de bouw van een nieuwe woning kan je kiezen voor een inbouwhouthaard. Bij een inbouwhaard zijn enkel de vlammen zichtbaar en wordt de rest van de haard in de ombouw ingewerkt.

.

Inzet houthaard

Wil je jouw oude open haard efficiënter maken? Dan biedt een inzethouthaard - ook wel gekend als houtcassette - de uitkomst: een ideale warmtebron en eenvoudig te installeren, zonder al te grote breek- of aanpassingswerken.

.
Hires2 AMA WAL9648
Citizen MF 900 45 WHE 1 S

Liftdeur of
draaideur

Bij een inbouwhaard kan je kiezen voor een systeem met een liftdeur of een draaideur. Kies je voor een inbouwhouthaard met draaideur? Dit is een gesloten systeem waarbij de vlammen mooi tot hun recht komen en je een hoog rendement creëert. Bij een liftdeurhaard kies je zelf of je de deur open of gesloten houdt, naargelang je wil genieten van de gezelligheid van het open haardvuur of de ruimte snel wil verwarmen met de deur gesloten.

.

Voordelen van
een houthaard

  • Unieke beleving van een open haard
  • Authentieke gezelligheid
  • Geen brandstofleverancier nodig
  • Je kiest zelf hoeveel je stookt en bepaalt dus zelf de bijhorende kostprijs
IMG 0966

Is een houthaard
ecologisch?

Is het in tijden van klimaatopwarming nog verstandig om voor een houthaard te kiezen? Die vraag krijgen we vaak en houdt ons ook bezig. Wij werken uitsluitend met toestellen die een zo hoog mogelijk rendement en zo laag mogelijke CO2-uitstoot garanderen. Al onze houthaarden beantwoorden aan de geldende normen zodat jij op een ecologische manier van een authentiek houtvuur kan blijven genieten.

Hires2 AMA WAL9545
Villa DP-houthaard-Metalfire-ultimeD10575-Amahaarden
IMG 0939

Onze collectie
houthaarden

AMA Haarden werkt uitsluitend met houthaarden van merken die naast een stijlvol design ook een onberispelijke kwaliteit en sterke service bieden.

Laissez-vous
inspirer

Un poêle apporte immédiatement de la convivialité, de la chaleur et du dynamisme au living ou à la cuisine, à la terrasse, à la chambre principale, etc.

Découvrez ici comment le feu donne une dimension supplémentaire à l’intérieur comme à l’extérieur.

Évadez-vous
  • Kaplansky guesthouse
  • De Waal Embrechts 046
  • Amahaarden hout liftdeur metalfire ultime c mf 1300 50 whe 1 S non room air